Πάνος Κιάμος για το διαζύγιό του: «Δεν το μάθατε γιατί δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω»

Πάνος Κιάμος για το διαζύγιό του: «Δεν το μάθατε γιατί δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω»

Συνέντευξη στη ραδιοφωνικό εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο «Κοσμοράδιο», παραχώρησε ο Πάνος Κιάμος.

Ο τραγουδιστής που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και αναφέρθηκε στα τρία παιδιά του, ενώ αποκάλυψε ότι χώρισε από τη σύζυγό του, Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη.

«Μου έχουν προτάσεις να συμμετέχω σε talent show αλλά το απέρριψα. Όχι επειδή έχω κάποια αρνητική άποψη αλλά γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Δεν νομίζω είμαι καλός κριτής. Δεν μπορώ να πω πράγματα σε άλλους που δεν μπορώ να πω σε εμένα», είπε ο Πάνος Κιάμος σχετικά με την επιμονή του να αρνείται προτάσεις για talent shows.

Ενώ όταν ρωτήθηκε, αν προσέχει το σώμα του με διατροφή και γυμναστή, ο τραγουδιστής ήταν ειλικρινής: «Προσπαθώ να προσέχω αλλά δεν είμαι λάτρης του γυμναστηρίου. Να την πω την αλήθεια. Προσπαθώ να μην είμαι αντιαισθητικός γιατί είναι η δουλειά τέτοια».

Όσο για τα παιδιά του, ο Πάνος Κιάμος εξομολογήθηκε: «Και τα τρία παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης είναι 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12. Δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ λίγα τα τραγούδια μου που ακούνε τα παιδιά μου. Είναι Snik, Trannos, FY».

Τέλος, ο Πάνος Κιάμος αποκάλυψε τον χωρισμό του από την Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη πως:

«Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία».