Παναγιώτης Χατζηδάκης για την απώλεια των γονιών του: «Σπάραζα για δέκα λεπτά, αισθάνθηκα ορφανός»

Παναγιώτης Χατζηδάκης για την απώλεια των γονιών του: «Σπάραζα για δέκα λεπτά, αισθάνθηκα ορφανός»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση, την πατρότητα ενώ συγκίνησε αναφερόμενος στην απώλεια των γονιών του.

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, πού θα πάει… πιστεύω θα ήμουν καλός σε ένα τηλεπαιχνίδι και γι’ αυτό ετοιμάζω κάτι στο Tik Tok το οποίο είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι ζωντανό, θα είναι live», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Έφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου. Ήταν νέοι. Όταν βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις, είναι και για σένα λίγο σοκαριστικό. Είχανε χρόνια μπροστά τους και ήταν και πολύ ζωντανοί άνθρωποι. Σπάραζα για δέκα λεπτά, όταν τελείωνε ουσιαστικά όλο αυτό και μετά είπα: “Πάμε, προχωράμε, τώρα συνεχίζουμε τη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ σε κάποιες στιγμές, να τους πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα πει ποτέ. Αισθάνθηκα ορφανός», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για τον θάνατο των γονιών του.

«Ο γιος μου είναι τριών ετών, σε φέρνει στα όρια της υπομονής σου. Η πατρότητα είναι καινούργια εμπειρία, το ζω ολοκληρωτικά», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.