Όσα είπε ο Βασίλης Τριανταφύλλου για την σύντροφό του και το λόγο που κάνει μπούκλες τα μαλλιά του στους “Παγιδευμένους”

Όσα είπε ο Βασίλης Τριανταφύλλου για την σύντροφό του και το λόγο που κάνει μπούκλες τα μαλλιά του στους "Παγιδευμένους"

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντροφό του, που είναι μαζί του 10 χρόνια, ενώ εξήγησε και γιατί κάνει τα μαλλιά του μπούκλες στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

«Ζω με τη σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε 10 χρόνια, τώρα είμαστε μαζί, συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε. Ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι ωραίο να περνάει η σχέση και από εκεί, γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός, συντροφικότητα και θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός αλλά έχει και κατάστημα με οπτικά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον» είπε ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Όσο για τους «Παγιδευμένους» ο ίδιος αποκάλυψε πως επειδή το φορμάτ είναι τούρκικο, οι Τούρκοι παραγωγοί ζήτησαν να κάνει τα μαλλιά του μπούκλες.

«Φέτος είναι η χρονιά που γεύομαι το κομμάτι της τηλεόρασης και το απολαμβάνω μέρα. Ο Τούρκος ηθοποιός έχει τα μαλλιά του μπούκλες, το προσπαθήσαμε και εμείς. Το μαλλί μου είναι ίσιο κανονικά, αλλά ακολουθούμε. Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν με πήραν. Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Είπα “αυτό οφείλεις να το κάνεις και να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό”. Έχω φάει πολύ ξύλο στους Παγιδευμένους. Νιώθω έκπληξη κάθε φορά που βλέπω τα σενάρια. Είναι καλό που με μισούν στο Twitter. Νιώθω ότι υπάρχει εξέλιξη σε εμένα, είμαι ικανοποιημένος. Οι γονείς μου βλέπουν φανατικά. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και είναι κι αυτός στο πλευρό μου» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Τριανταφύλλου.