Όσα είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς για το γάμο, τη ζωή με την 6χρονη κόρη του και τις δύσκολες στιγμές

Όσα είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς για το γάμο, τη ζωή με την 6χρονη κόρη του και τις δύσκολες στιγμές

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα αλλά και τις έντονες στιγμές του στο μπάσκετ.

«Πέρασα μια περίοδο όπου δεν είχε όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι, τα έβρισκα όλα ανούσια», ανέφερε ο Θοδωρής Παπαλουκάς κάνοντας τον απολογισμό για τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της πορείας του.

«Κάποια στιγμή είχα καβαλήσει το καλάμι αλλά συνέβη σε ήπιο επίπεδο. Όταν ξαφνικά μπορείς να αγοράσεις, ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή και είσαι από μια μικροαστική οικογένεια, παίζει ρόλο. Αν είχα ξεκινήσει στα 17 την καριέρα μου δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει», πρόσθεσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ενώ μιλώντας για τον ρόλο του ως πατέρας, είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς: «Προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Νομίζω με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς στα 40. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, δεν έχω υψώσει ποτέ φωνή. Το λέει και η ίδια η κόρη μου. Κάνω πράγματα που θεωρώ θα τη βοηθήσουν, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, από αυτό που θα γινόταν».

Όσο για τον γάμο του με την Βασιλική Τσεκούρα, είπε: «Είμαστε 15 χρόνια μαζί τώρα και τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι τα φανταζόμουν. και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».