Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το ενδεχόμενο δευτέρου γάμου και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το ενδεχόμενο δευτέρου γάμου και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δευτέρου γάμου, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τα τρία τελευταία χρόνια.

«Δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου και η ψυχική ισορροπία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μάλιστα, ο front man των «Οnirama» αναφέρθηκε επίσης και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον ταλαιπωρεί εδώ και τρία χρόνια.

«Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.