Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος για την δήλωση του για τη “θηλυκή του πλευρά”

Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος για την δήλωση του για τη "θηλυκή του πλευρά"

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων εξέφρασε την απορία του για τον ντόρο που έγινε με μια φωτογράφιση του ηθοποιού, στην οποία είχε δηλώσει πως συμφιλιώθηκε με τη θηλυκή του πλευρά.

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ψωνίστικη φωτογραφία. Με ρώτησαν για την φωτογραφία κι είπα με χιούμορ, αλλά είναι κι αλήθεια “α συμφιλιώθηκα με την γυναικεία μου πλευρά”. Ότι έβαλα γυαλιά, που μοιάζουν πιο πολύ γυναικεία και μια πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα και δεν υπάρχει καμία σκέψη από πίσω. Το είπα και προβοκατόρικα, για το κακό που έχουν κάνει τόσα χρόνια οι γενιές που προωθούσαν την ματσίλα και τον βαρβάτο άντρα και δεν κοιτούσαμε τις ευαισθησίες μας.

Ένας άνθρωπος που καταλήγει από το να δέρνει την γυναίκα του μέχρι το οτιδήποτε , είναι ο πιο φοβισμένος από όλους κι αυτός που έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί.

Ήθελα να θίξω το θέμα του σεβασμού του ανδρικού στο γυναικείο φύλο. Πιστεύω και στη ισότητα 100% και δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα, ούτε εγώ πιο πάνω από εκείνη», εξήγησε ο Σταύρος Σβήγκος.