Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο λόγος που ακόμη δε μιλάνε

Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο λόγος που ακόμη δε μιλάνε

Καλεσμένος στην τελευταία για φέτος εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκος Χατζηνικολάου, βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους τους λόγους που ακόμη δεν μιλάει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Το νούμερο 1 είναι με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Της ανήκει δικαιωματικά το νούμερο 1 του έργου μου. Δεν πειράζει που… βρεθήκαμε μακριά με την Άλκηστη. Αυτά είναι μέσα στη ζωή και γίνονται στις μακρόπνοες σχέσεις. Ο Θεός ξέρει πότε είναι σωστό να βρεθούμε ξανά. Εμένα δεν με στεναχώρησε προσωπικά. Με στεναχώρησε που αυτό που έκανε, της έκανε κακό. Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν με ρώτησε γι’ αυτό που έκανε. Γιατί ήμουν μέσα στο φορτηγό. Επομένως το να μην ξέρω ότι είμαι μέσα στο φορτηγό δεν είναι σωστό. Αν με ρωτούσε, θα της έλεγα να το κάνει, αλλά ενδεχομένως να της έλεγα και πως να το κάνει», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις σπουδαίες συνεργασίες του.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ζητάει συγγνώμη σε περίπτωση που έχει άδικό και απάντησε: «Ναι, σαφέστατα. Πάντα πρώτος. Είμαι τόσο βιαστικός στη συγγνώμη που με υποψιάζομαι».

«Εμένα δε μου άρεσε που δε με ρώτησε. Δε θα έλεγα «όχι», αλλά θα έλεγα «πως». Εκείνη την περίοδο ήμασταν στο pick των διαπραγματεύσεων για να κάνουμε τον αυτόνομο οργανισμό διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων την “ΕΔΕΜ”. Ήμουν εν βρασμώ. Είχα θυμό. Άλλωστε το εξώδικο τοιχοκολλήθηκε στο Μαξίμου και στον Δήμο. Δεν πήγε στην Άλκηστη. Τέλος. Εκείνη ξέρει πότε πρέπει να έρθει. Δε νιώθω ότι έχει φύγει ποτέ», συμπλήρωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.