Όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το ρόλο που του πρότειναν στις “Άγριες Μέλισσες” και το τέλους του “Στην υγειά μας”

Όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το ρόλο που του πρότειναν στις "Άγριες Μέλισσες" και το τέλους του "Στην υγειά μας"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και δήλωσε ότι θέλει να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποια σειρά είχε δεχτεί πρόταση να παίξει.

«Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Είπα στον Λευτέρη Χαρίτο ότι είναι πολύ ωραία τα σενάρια και πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι στενά συνδεδεμένος με τις γιορτές και το γλέντι, λόγω των εκπομπών του. Στο φετινό πρωτοχρονιάτικο της ΕΡΤ οι συντελεστές θα προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο να χαρεί.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε τι ήταν εκείνο που τον ενοχλούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και πως ο κύκλος του «Στην Υγειά Μας» έχει κλείσει.

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του “Στην Υγεία Μας” έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος 17χρόνια, η λίμνη του Μαραθώνα! Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν “είστε και ηθοποιός;” Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία. Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω.

Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το “Στην Υγειά Μας” ότι “τώρα τελειώνω”. O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Ένιωσα “φτάνει, μέχρι εδώ”. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή», αποκάλυψε o Σπύρος Παπαδόπουλος.