Όσα είπε ο Σπύρος Λάμπρου πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Όσα είπε ο Σπύρος Λάμπρου πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Ο Σπύρος Λάμπρου είναι από τους ανθρώπους που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Πέρασα κορονοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου όταν δεις όταν είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς δεν κόλλησε κανείς. Εξαφανίστηκα. Τη γλίτωσαν όλοι. Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι. Είναι φοβερό. Δεν είχαν κάποιον να μου μιλάει. Έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν.

Πιο πολύ ζορίστηκα όταν τελείωσε. Δεν είσαι ακόμα όπως ήσουνα. Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιος που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο. Και δεν ξέρεις και πού κολλάς» είπε ο Σπύρος Λάμπρου.

Ενώ σχετικά με την καριέρα του και την πιο συγκλονιστική στιγμή που έχει ζήσει, ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Άκουσα τη συμβουλή του πατέρα μου ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά. Η πιο συγκλονιστική στιγμή για μένα ήταν όταν επέστρεψα από αποστολές στα πολεμικά μέτωπα, που είδα μία γιαγιά να περπατά με ένα παιδάκι στο πάρκο.

Γιατί εκεί που ήμουν μπορεί να έβλεπες παιδάκια μόνα τους ή μια γιαγιά να ψάχνει ένα παιδάκι που δεν ζει. Στο Αφγανιστάν κάναμε μία συνέντευξη με μία κυρία με μπούργκα, μας υπόσχεται ότι θα τη βγάλει χωρίς να δείξουμε τα πλάνα για να μας δείξει κάτι στο σώμα της. Η γυναίκα είχε παντού χτυπημένο με τατουάζ σαν έγκαυμα ότι ανήκει στον σύζυγό της».