Όσα είπε ο Σπύρος Δημητρίου για τα σχόλια για τον γάμο του που τον σόκαραν: «Έγραφαν “ψόφο” και…»

Όσα είπε ο Σπύρος Δημητρίου για τα σχόλια για τον γάμο του που τον σόκαραν: «Έγραφαν “ψόφο” και...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Βreakfast@Star» και τη Λιλή Πυράκη, παραχώρησε ο Σπύρος Δημητρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Μάλιστα, ο δικηγόρος μίλησε και για την επιθυμία του να ζήσει κάποια στιγμή εκτός Αθήνας, αλλά και στα σχόλια που τον σόκαραν, σε ένα βίντεο από τον γάμο του.

«44 χρόνια που ζω στην Αθήνα, δεν κατάφερα να την μεταβολίσω. Όσο μεγαλώνω, αρχίζω και αγαπάω περισσότερο το βουνό οπότε, μπορεί να εφαρμόσω κάποια στιγμή το δόγμα “θα πάρω τα βουνά”. Στην Ελεωνόρα το έχω πει και διαφωνεί κάθετα», είπε ο Σπύρος Δημητρίου και συνέχισε λέγοντας:

«Τις πρώτες φορές που άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση για δικές μου υποθέσεις, έβγαινα με τεράστιο άγχος, προσπαθούσα σαν δικηγόρος να μιλάω περίπλοκα και μου λέει ένας δημοσιογράφος, “κύριε Δημητρίου, με όλο το θάρρος, δεν καταλαβαίνει κανείς, ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος τι λέτε”. Άρχισα λοιπόν να απλοποιώ τη σκέψη και την πληροφορία που είχα εγώ σαν δικηγόρος και άρχισα να το κάνω αυτό και στο δικαστήριο.»

Για την έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της αναγνωσιμότητας της Ελεονώρας Ζουγανέλη, τόνισε: «Εκτός του ότι ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό που όλοι μπορεί να έχουμε, η απάντηση είναι όχι. Δεν έχω σχέση με τη showbiz και αυτό που λέτε εσείς Lifestyle. Μου έκανε εντύπωση μια μέρα που μπήκα στο youtube και έβλεπα ένα βίντεο από τον γάμο μου, πήγα στα σχόλια και καλοπροαίρετα πίστευα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι και γράφανε “ψόφο”. Σοκαρίστηκα. Δε μπορώ να συλλάβω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στο Internet για να βρίσει…».