Όσα είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα στο θέατρο που τον οδήγησε στο κρατητήριο

Όσα είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα στο θέατρο που τον οδήγησε στο κρατητήριο

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη “φάρσα” που έκανε πριν μερικούς μήνες στο θέατρο που έπαιζε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο.

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει.

Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο και δεν έγινε η παράσαταση.

Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.