Όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Κανάκη και τα αρχικά της εκπομπής ΑΜΑΝ

Όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Κανάκη και τα αρχικά της εκπομπής ΑΜΑΝ

Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη και το πώς βρέθηκε τηλεοπτικά με την ομάδα του “Κομφούζιο” στη Θεσσαλονίκη.

«Όλα ξεκίνησαν το 1994. Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο από την προηγούμενη σεζόν και πήγαν για τα καλοκαιρινά τους επεισόδια στη Χαλκιδική. Εκεί ο φίλος και αδελφός μου, Αντώνης Παραράς σκέφτηκε να πάρει το συνεργείο και να έρθει στην κατασκήνωση όπου εργαζόμουν εγώ στο δεύτερο πόδι. Έτσι γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους, γιατί με τον Αντώνη συνεργαζόμασταν και στη ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης και στην κατασκήνωση.

Ήρθε μαζί με το συνεργείο από το πρώτο πόδι στο δεύτερο, που βρισκόμουν, για να παρουσιάσουμε την κατασκήνωση ουσιαστικά και μαζί με αυτό μού είπε να κάνουμε κάποιο βίντεο. Κατέβασα, λοιπόν, τη συλλογή των γυαλιών που είχα, γύρω στα 50 – 60 γυαλιά και έγινε το πρώτο μου προσωπικό βιντεάκι στο Κομφούζιο.

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σαν γκεστ. Του άρεσε πάρα πολύ και του Αντώνη Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε από τη νέα σεζόν να ενταχθώ και εγώ στην τηλεοπτική ομάδα» εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ενώ στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε: «Ισχύει ότι τίτλος ΑΜΑΝ, θέλω να μου λύσεις αυτή την απορία, είναι όντως τα αρχικά για το Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς;».

Τότε ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξήγησε: «Κοίταξε, είναι κάτι που κατέβασε η κούτρα μου όσο ήταν ζωντανός ακόμα ο φίλος μας. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές μας το έφτιαξαν έτσι. Όχι, δεν ήταν για αυτό αλλά έγινε στην πορεία για αυτό».