Όσα είπε ο Πάνος Καλίδης για τον θάνατο του πατέρα του, την κατάθλιψη και την θεραπεία που πήρε

Όσα είπε ο Πάνος Καλίδης για τον θάνατο του πατέρα του, την κατάθλιψη και την θεραπεία που πήρε

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια πολύ δυσάρεστη περίοδο της ζωής του, αυτή του θανάτου του πατέρα του κατά την οποία όπως εξομολογήθηκε έπαθε κατάθλιψη.

«Υπάρχουν τραγούδια που τα έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και υπάρχουν τραγούδια που μου θυμίζουν τον χαμό του πατέρα μου. Τον έχασα στα 27 μου, τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα ως πρώτο όνομα σε νυχτερινό μαγαζί. Είναι μια περίοδος που έχει στιγματίσει τη ζωή και την καριέρα μου. Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε αποσυντονίζει, σε μηδενίζει. Σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά από αυτό κάτι άλλο. Είναι το πριν και το μετά.

«Είχα πάθει κατάθλιψη και έπρεπε να συνδυάσω τη χαρά ενός νέου σχήματος, ενός νέου βήματος στην καριέρα μου με τον χαμό του πατέρα μου. Όλη μέρα ήμουν με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να διασκεδάσω τον κόσμο.

Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να κοιμηθώ, να μη μπορώ να φάω, να μη μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου σαν τραγουδιστής. Πήρα θεραπεία» είπε ο Πάνος Καλίδης.