Όσα είπε ο Νίκος Νικολάου δύο χρόνια μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Όσα είπε ο Νίκος Νικολάου δύο χρόνια μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε ο Νίκος Νικολάου.

Ο ηθοποιός για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, «έσπασε» τη σιωπή του.

«Δεν το βίωσα τότε κάπως. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που λέμε ανώνυμη καταγγελία. Με τον νομικό τρόπο που έπρεπε, προσπάθησα να δω τι είναι. Τελικά δεν βρέθηκε καμία καταγγελία. Ήταν μία αίολη ψευδής καταγγελία φυσικά, η οποία έκλεισε όλο αυτό το θέμα μέσα σε τρεις μήνες.

Δεν κλήθηκα καν να απολογηθώ. Εγώ έψαχνα να δω τι είναι αυτό το πράγμα και πληροφορήθηκα ότι είναι μία αίολη καταγγελία που έβαλε ο ίδιος ο Εισαγγελέας στο καλάθι των αχρήστων.

Ανθρώπινα με επηρέασε. Όταν ξαφνικά προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Στην καριέρα μου δεν με επηρέασε. Οι καριέρες στήνονται με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολύ μεγάλο κόπο. Δεν κερδίζονται από περιστασιακά πράγματα. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται, δεν είχα τίποτα να φοβηθώ. Και συνέχισα τα γυρίσματά μου κανονικά στην Έξαψη», είπε ο Νίκος Νικολάου.