Όσα είπε ο Νίκος Γκέλια για το ρατσισμό εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του και τη κόρη του

Όσα είπε ο Νίκος Γκέλια για το ρατσισμό εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του και τη κόρη του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε ο Νίκος Γκέλια.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μεγάλη δημοσιότητα που εισπράττει λόγο της σειράς «Μαύρο ρόδο» και για την εξέλιξη του ρόλου του.

Μάλιστα, ο Νίκος Γκέλια παραδέχεται ότι έχει δεχθεί ρατσισμό εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του αλλά πως αντιμετωπίζει με χιούμορ το θέμα.

«Η δημοσιότητα που δέχομαι αυτή την περίοδο εξαιτίας της σειράς “Μαύρο ρόδο”. Ο Σαράντος Διακοσάββας θα ρωτήσει κάποιον σχετικά με το τι έχει κάνει ακριβώς ο πατέρας του. Η σχέση του Σαράντου με την Γιάννα είναι μια δύσκολη κατάσταση» ανέφερε ο Νίκος Γκέλια.

«Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, γιατί έτσι μπορώ να τον καταπολεμήσω. Για να κάνω πλακά, στις πρόβες με την Κατερίνα Διδασκάλου, της μιλάω με αλβανική προφορά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ενώ αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Γκέλια σημείωσε: «Είναι επιλογή μου να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Όσο για την κόρη του, είπε: «Προσπαθούσα να μάθω τα λόγια του ρόλου μου και δυσκολευόμουν και η 3χρονη κόρη μου, μου είπε “μάταιος κόπος”. Η κόρη μου είναι η αδυναμία μου και με κάνει ό,τι θέλει».