Όσα είπε ο Μύρωνας Στρατής για την γνωριμία και το γάμο του με την Κατερίνα Ζαπάρδα

Όσα είπε ο Μύρωνας Στρατής για την γνωριμία και το γάμο του με την Κατερίνα Ζαπάρδα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα, παραχώρησε ο Μύρωνας Στρατής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία και τον γάμο του με την Κατερίνα Ζαπάρδα, αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

«Άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είμαι πλέον σε σχέση, είμαι παντρεμένος. Έχω περάσει από διάσημη σχέση και είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω βιώσει με βάση το αν αισθάνομαι άνετα ή όχι.

Η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία επτά χρόνια, όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλη σχέση, αλλά έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο.

Ο μικρός μας είναι καρπός αγάπης, αλλά βιάστηκε να έρθει στον κόσμο ενάμιση μήνα νωρίτερα και δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Τραγουδούσα στην Πάτρα και όταν κατέβηκα από τη σκηνή έμαθα από μία φίλη της ότι η Κατερίνα γεννάει, ταράχτηκα, αλλά έπρεπε να ελέγξω το συναίσθημα.

Είναι πολύ συγκινητικό να πιάνεις στα χέρια το παιδί και μάλιστα σε εποχές Covid που το μωρό μας ήταν στη θερμοκοιτίδα και το βλέπαμε εναλλάξ για δέκα λεπτά τη μέρα. Μοιάζει και στους δύο, θα κάνει γυμναστικές επιδείξεις. Δεν κάθεται σε ησυχία και είμαι μπαμπάς που τα κάνει όλα», δήλωσε ο Μύρωνας Στρατής.