Όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την 22χρονη μέλλουσα σύζυγό του

Όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την 22χρονη μέλλουσα σύζυγό του

Όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία που πόσταρε στο προφίλ του ο θεατρικός παραγωγός, μας έδειξε μάλιστα το μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του στην Αράχοβα, όπου ταξίδεψαν για ολιγοήμερες πρωτοχρονιάτικες διακοπές.

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι 22 χρονών και ονομάζεται Ιλάιρα.

Ενώ οι δυο τους είναι μαζί μερικούς μήνες, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να δηλώνει στα 30 του τρελά ερωτευμένος και να αποκαλύπτει στην εκπομπή το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Κύπρο.