Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου για την πατρότητα στη ζωή του, τα άγχη της δουλειάς και τη σειρά που πρωταγωνιστεί

Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου για την πατρότητα στη ζωή του, τα άγχη της δουλειάς και τη σειρά που πρωταγωνιστεί

Σήμερα, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην πιο… happy παρέα!

 Η κάμερα του «Happy day στον Alpha» και η Όλγα Λαφαζάνη συνάντησαν τον ηθοποιό σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» ο οποίος μας μίλησε για τον γάμο του, για την έλλειψη του πατέρα και για τη σειρά «Άσε μας ρε μαμά». Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Είμαστε πολύ καλή παρέα στη σειρά και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου».

Ανέφερε ότι πιέζεται συνεχώς οικονομικά λέγοντας ότι οι ηθοποιοί ψάχνουν δουλειά κάθε σεζόν, ότι έχει ζοριστεί οικονομικά και έχει ψάξει για εναλλακτικές λύσεις, αλλά το επιχειρηματικό κομμάτι δεν είναι το φόρτε του.

Εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ανεπαρκής πατέρας και ότι θα ήθελε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα παιδιά του. Έχει ανασφάλειες και φοβίες απέναντί τους και πάντα σκέφτεται πως κάποια πράγματα μπορεί να τα κάνει καλύτερα.

Όσον αφορά στο γάμο του αναφέρει ότι ήταν μια φυσική συνέχεια για εκείνον και ότι μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του και δύο παιδιά, δεν υπάρχει ρομαντική διάσταση. Παντρεύεσαι για τυπικούς λόγους.

Για τη σχέση του με τον πατέρα του αναφέρει ότι μετά από χρόνια μπορεί να τον κατανοήσει, αλλά δεν τον δικαιολογεί και απόλυτα. Εξομολογείται ότι και θυμωμένος έχει υπάρξει με τον πατέρα του και αγενής, αλλά όσο μεγαλώνεις ωριμάζεις και αλλάζουν τα κριτήριά σου. Συνεχίζει λέγοντας ότι δεν είχε πατρικό πρότυπο και μεγάλωσε τα παιδιά του, έχοντας μέσα του το μητρικό πρότυπο.

Τέλος, για τον ανεκπλήρωτο έρωτα του «Δημήτρη» με την «Ρωξάνη» στο «Άσε μας ρε μαμά» λέει ότι ο έρωτας τους πρέπει να έχει happy end. Είναι άδικο να υπάρχουν ανεκπλήρωτοι έρωτες στη ζωή μας. Αναφέρει ότι δεν ξέρει αν στη ζωή μας ερωτευόμαστε μόνο μια φορά και ότι συνήθως ζει τον μεγάλο έρωτα στο τώρα.

Στο αποψινό επεισόδιο, στις 20:00, ο Μενέλαος βρίσκεται στο κρατητήριο και όλοι κινητοποιούνται να βρουν χρήματα για να τον βοηθήσουν.

Παράλληλα, ο Σωτήρης χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του ως πρώην αστυνομικός, ενώ ο Δημήτρης κυνηγάει προκαταβολές από πελάτες. Τελικά όμως ο Θωμάς αποφασίζει να βγάλει εκείνος το φίδι απ’ την τρύπα.

Τα νέα σοκάρουν τον Άρη τόσο πολύ, που παίρνει μια μεγάλη απόφαση για την ζωή του. Κι ενώ ο Μενέλαος με τον Μάθιου έρχονται κοντά στο επισκεπτήριο, η Ρωξάνη, ψάχνοντας να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την σύλληψη, θα έρθει αντιμέτωπη με την Εριέττα. Αυτή την φορά όμως θα έχει και την Κορίνα μαζί της.

Δείτε το trailer εδώ:
https://youtu.be/_LtfEAC-8jc

Πάρτε και μια μικρή γεύση απ’ το επεισόδιο:
https://youtu.be/zGSh0sgPnng

Οι γυναίκες αγαπούν να είναι… happy κάθε πρωί στις 07:45! Χθες, Τρίτη 16 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Happy day στον Alpha» κέρδισε το ενδιαφέρον επιμέρους γυναικείου κοινού, αφού έφτασε μέχρι και 25%.