Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την επιθυμία του να πάει στη Eurovision και τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την επιθυμία του να πάει στη Eurovision και τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Συνέντευξη στο «CosmoRadio» και στον Τάσο Ροζόπουλο, παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά αλλά και το ενδεχόμενο να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

«Διαλύονται σχήματα όταν υπάρχουν ανασφάλειες με τον εαυτό μας, όταν δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά και όταν νιώθουμε ότι κάποιος δεν μας σέβεται. Τον σεβάστηκα τον Σάκη και ένιωσα πολύ καλά με τον εαυτό μου για το ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει όποτε θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Το ίδιο ένιωσα και από αυτόν, δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να πούμε ποιος είναι πρώτο όνομα και ποιος δεύτερο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Η Eurovision είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου. Θα ήθελα δηλαδή κάποια στιγμή ενδεχομένως να την ζήσω. Από την άλλη, όμως, λες “τώρα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία;”. Μετά λέω πως, ναι, γιατί όχι. Οπότε αν ένιωθα πολύ ωραία με ένα τραγούδι και ένιωθα ότι με αυτό το τραγούδι νιώθω ασφάλεια, ότι τουλάχιστον δηλαδή θα προσπαθήσω να παλέψω ώστε να πάρω μια καλή θέση, μπορεί και να το έκανα ναι. Δεν είμαι αρνητικός, όχι. Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω εγώ ότι μπορώ να πολεμήσω με αυτό» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.