Όσα είπε ο James Καφετζής για το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί, την Ιωάννα Μαλέσκου, το Survivor και τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη

Όσα είπε ο James Καφετζής για το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί, την Ιωάννα Μαλέσκου, το Survivor και τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη, παραχώρησε ο James Καφετζής.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», μεταξύ άλλων απάντησε για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Medya, το reality επιβίωσης, τον χωρισμό του, τον Αλέξη Παππά, το «The Bachelor», αλλά και το σκηνικό με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Παράλληλα διέψευσε τις δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου που είπε πως έχει τσακωθεί με την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μια πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί και από την παραγωγή του έλεγαν καλά το πας», είπε αρχικά ο James Καφετζής.

Ενώ στη συνέχεια o James ανέφερε για το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί: «Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ό,τι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα από το Survivor. Μας κάλεσε ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για την Άννα Μαρία Βέλλη, ο James τόνισε: «Δεν ξέρω γιατί ο Ασημακόπουλος είπε ότι δεν είμαι φίλος με την Άννα Μαρία. Θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή της Μαλέσκου, πήρε μεγαλύτερη έκθεση και ήταν υπερβολή».

«Με την σύντροφό μου χωρίσαμε. Δε θέλουμε σχέση από απόσταση και οι δύο. Έχουμε μια χαρά σχέση, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor είναι ξεκάθαρα ρόλος» πρόσθεσε ο James, που εξήγησε πως θα πήγαινε ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και ότι όλο το σκηνικό που συνέβη ήταν μια υπερβολή.