Όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη νέα εκπομπή «Έλεος», το «Γηροκομείο» και τα νούμερα τηλεθέασης

Όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη νέα εκπομπή «Έλεος», το «Γηροκομείο» και τα νούμερα τηλεθέασης

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Ηλίας Ψινάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Έλεος», ενώ ανακοίνωσε πως το «Γηροκομείο» επιστρέφει με νέα επεισόδια στο YouTube.

«Το Γηροκομείο βγαίνει ξανά τώρα και θα παίξουν τρία επεισόδια από το Ήμουν Κι Εγώ Στο Κότερο, μία εκπομπή που έκανα για το Mega πριν 20 χρόνια. Το γιατί δεν την είδαμε, το λέω μέσα. Δεν θα το προδώσω. Η πρώτη ιδέα για το Γηροκομείο ήταν να γράψω ένα βιβλίο, γιατί λεγόντουσαν και λέγονται πράγματα που είναι όλα μπούρδες κι εγώ ποτέ δεν διαψεύδω. Στο YouTube μιλάς ελεύθερα, κάνεις και λες ό,τι γουστάρεις. Η τηλεόραση σε περιορίζει. Επειδή εγώ δεν τα θυμάμαι, έρχονται οι φίλοι μου και μου θυμίζουν αυτά που έχουμε περάσει», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν τον ενδιαφέρει πια η θέση σε κριτική επιτροπή, ενώ ανέφερε ότι τόσο ο Νίκος Μουρατίδης όσο και ο Τζώνη Καλημέρης του είχαν προτείνει πρότζεκτ εκπομπών, που όμως δεν ευδοκίμησαν.

Όσον αφορά την εκπομπή «Έλεος» και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν καθόλου, γιατί δεν είναι τα ίδια με αυτά που έχω συνηθίσει. Παλιά ήταν τα νούμερα που ήταν μόνο η τηλεόραση και δεν υπήρχε άλλο Μέσο. Τώρα θεωρώ ότι μια μονάδα μέτρησης, αν μου αρέσει ή όχι μία εκπομπή, είναι η αναπαραγωγή και ο τρόπος που γίνεται».

Τέλος ο Ηλίας Ψινάκης εξομολογήθηκε: «Δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις, δεν είναι θέμα ανοιχτού ή κλειστού χαρακτήρα. Συνεντεύξεις πρέπει να δώσεις αν έχεις κάτι να πεις. Κι εγώ αν δεν υπήρχε το Γηροκομείο, δεν θα μιλούσαμε εμείς τώρα».