Όσα είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη μετά το τέλος της “Φάρμας”

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη μετά το τέλος της "Φάρμας"

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη.

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα.

Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική. Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου.

Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα» είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.