Όσα είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη Γη της Ελιάς

Όσα είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη Γη της Ελιάς

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”, παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης που τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς “Η Γη της Ελιάς“.

«Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου… Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό στην πατρίδα μου» ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ενώ σε άλλο σημείο ο ηθοποιός μίλησε για τον τζόγο στον οποίο είχε εθιστεί για ένα διάστημα λέγοντας πως: «χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο».

Όσο για τη συνειδητή απόφαση που έχει πάρει, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη και να ασχοληθεί με τα κτήματά του όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στην “Γη της Ελιάς”, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σας χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα και χαλαρά όσο μου μένει».