Όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για τη στιγμή που αποχαιρέτησε τη Μόλυ και τις δύσκολες ώρες με τον κορονοϊό

Όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για τη στιγμή που αποχαιρέτησε τη Μόλυ και τις δύσκολες ώρες με τον κορονοϊό

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος μεταξύ άλλων περιέγραψε πόσο δύσκολα βίωσε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές για να το ξεπεράσει.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη απώλεια που είχε το 2021, αφού μετά από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ.

«Το πέρασα λίγο δύσκολα, με ζόρισε πολύ όταν αρρώστησα. Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος. Πήρα μετά κιλά λόγω της κορτιζόνης, με ζόρισε πάρα πολύ. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκα, μετά ξαναμπήκα για δεύτερη φορά. Τη δεύτερη φορά μπήκα φασκιωμένος, μόνο τα μάτια φαίνονταν, για να μη με ξαναδούν, ξαναμαθευτεί και έχουμε πάλι… Όποιος αρρώσταινε τον έβριζαν, τότε ήταν πολύ της μόδας. Ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε γιατί είχα κάτι επιπλοκές. Ήταν δύσκολο πολύ. Μου πήρε έξι μήνες να συνέλθω. Ήμουν στην μονάδα αυξημένης φροντίδας. Μέσα στο νοσοκομείο η μοναδική σου συντροφιά είναι το κινητό σου. Δε φοβήθηκα, αλλά τα χρειάστηκα πριν μπω στο νοσοκομείο, γιατί είχα πάθει πνευμονία και στους δυο πνεύμονες» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για με τον κορονοϊό.

Ενώ μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές που είχε δίπλα στην σκυλίτσα του, Μόλυ.

«Ήταν 15 χρονών και τα τελευταία χρόνια βλέπαμε ότι είχε βαρύνει, δεν άκουγε και δεν έβλεπε καλά και για τον λόγο αυτό δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ με φωτογραφίες και βίντεο για τα social media. Με πλήγωνε αυτό που έβλεπα, είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να έχεις προετοιμαστείς δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να σου βγει η αντίδραση που θα ήθελες.

Έχω πλέον και την Τσίχλα μαζί μου (σκυλίτσα) Όταν η Μόλυ ήταν στα τελευταία της ήμουν στο εξωτερικό για γυρίσματα και συγκεκριμένα στην Ρώμη για μια άλλη παραγωγή που έκανα. Με παίρνει η Κρίστη ένα πρωί και μου λέει ότι η Μόλυ δεν αναπνέει καλά. Αμέσως με πήρε με βίντεο κλήση να τσεκάρω, κάλεσα στον κτηνίατρο, ενεργοποιήθηκαν αμέσως όλοι.

Στις 6 το απόγευμα ήμουν πίσω στην Θεσσαλονίκη και σε όλο το ταξίδι μέσα μου έλεγα: “Σε παρακαλώ, κράτα να σε χαιρετήσω, κράτα, μην μου το κάνεις αυτό”. Δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου ότι έφυγα για δυο μέρες και δεν θα μπορούσα να ήμουν δίπλα της στην τελευταία της ανάσα. Και τελικά όντως νιώθω ότι με περίμενε. Μόλις με είδε, την αγκάλιασα και έκανα ότι μπορούσα, μέχρι και μετάγγιση αίματος. Ό,τι μπόρεσα το έκανα. Δε διορθωνόταν. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε, η μάχη ήταν άνιση για να παλεύει το ζώο. Της κράτησα την πατούσα, την κοίμησα, ήμουν δίπλα της μέχρι τελευταία στιγμή και θα μείνει για πάντα να τη σκεφτόμαστε», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Μαυρίδης.