Γιώργος Λιάγκας για συνάντηση με Άγγελο Λάτσιο: «Μπράβο στους γονείς του, είναι εξαιρετικός άνθρωπος»

Γιώργος-Λιάγκας-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, μια συνάντηση είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας με τον Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος βρέθηκε μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου που είναι νονά του, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε το παρασκήνιο στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Ήμουν χθες με τους φίλους μου, την Νατάσα, το Γιάννη τον Λάτσιο, είχε φέρει και το γιο του τον Άγγελο, παρέα ήμασταν. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για την Νατάσα γιατί με την Νατάσα κάνουμε πολύ παρέα και έχω μιλήσει. Θέλω να μιλήσω με την άδεια της Ελένης (Μενεγάκη), της μαμάς του γι’ αυτό το παιδί… Επειδή καθόμασταν δίπλα διπλά και ήμασταν δυο – τρεις ώρες μαζί και μιλάγαμε πάρα πολύ… Μπράβο και στους δύο γιατί είναι και στους δύο, είναι και στους γονείς αλλά είναι και στο παιδί.

Είναι παιδαράς, είναι πάρα πολύ όμορφος αλλά είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή μιλάγαμε χθες δυο – τρεις ώρες μαζί και γι’ αυτό έχει βραχνιάσει η φωνή μου, επειδή φώναζα για να ακούγομαι, έχω και μια ιωσούλα.

Ένα παιδί πάρα πολύ συγκροτημένο, εξαιρετικός και χαίρομαι που τον ενέπνευσα έτσι, για να κοκορευτώ και εγώ… Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κατεβαίνει τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον και κάνει μπάνιο τον χειμώνα μου λέει ‘Έβλεπα τα story σου, με ενέπνευσες’ και κατεβαίνει δυο, τρεις φορές και κάνει μπάνιο το χειμώνα”».