Όσα είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον “Σασμό”, την οικογένειά του και τη συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όσα είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον “Σασμό”, την οικογένειά του και τη συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως “Σταύρος” μέσα από το “Σασμό”, μίλησε για τον ρόλο του, την οικογένειά του και το θέατρο.

«Έχω ζήσει τον έρωτα με τη γυναίκα, που παντρεύτηκα, νιώθω τυχερός που έχω ζήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε όταν κανονίζαμε το γάμο, οπότε όταν έγινε ο γάμος, η Μαρία ήταν τριών μηνών. Το μεγάλο μου αγόρι είναι 3 χρονών θα γίνει τον Ιούλιο και το μικρό μου είναι 6 μηνών.

Αυτό που μου δίνει χαρά στη ζωή μου είναι το μεγάλωμα των παιδιών μου. Η σύζυγός μου είναι κι αυτή ηθοποιός. Στο σπίτι μας υπάρχει οικονομική ανασφάλεια. Αν δεν έχουμε δουλειά στην υποκριτική, δεν θα είχαμε πρόβλημα να κάνουμε άλλο επάγγελμα. Μέσα από το ρόλο μου στον “Σασμό” μου γεννήθηκε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ με το κόσμημα», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Όσο για το θέατρο και τη συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Έχω τελειώσει το Εθνικό Θέατρο κι έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ήταν τυπική η σχέση μας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που απόρησα γιατί με διάλεξε γι’ αυτή τη δουλειά γιατί οι σχέσεις μας ήταν λίγο ψυχραμένες.

Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα τις καταγγελίες, το μυαλό σου δεν πήγαινε σε αυτά που κατηγορείται, σε καμία περίπτωση. Στο ότι μπορεί να είχε παραβατική συμπεριφορά ή λιγάκι περίεργη, αυτό το φανταζόμουν, ναι» και πρόσθεσε: «Έμαθα πολλά πράγματα από τον Στάθη Λιβαθινό. Δεν είχα γίνει μάρτυρας καταστάσεων που να με προσβάλουν».