Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο “Survivor All Star” και η σειρά του ΣΚΑΪ

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο "Survivor All Star" και η σειρά του ΣΚΑΪ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και το ενδεχόμενο να λάβει μέρος ως παίκτης στο «Survivor All Star».

«Δε μπορώ να πω ότι κάποιες προτάσεις δεν ήταν τιμητικές, απλά έκρινε ότι δεν μπορούσα να τις υποστηρίξω με τον τρόπο που θα ήθελα. Το σενάριο της σειράς του Κώστα Βαζάκα, είναι ένα σενάριο που πολύ τιμητικά το έγραψε σκεπτόμενος και κάποιες action σκηνές που ξέρει ότι κάνω. Πρόκειται για μια αστυνομική περιπέτεια που έχει και δράμα μέσα με πολλές ανατροπές.

Έχουν γίνει επαφές με δίκτυα από το εξωτερικό…. Έρχεται καλοκαίρι και θέλω να δω κάποια πράγματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Είχαμε συμφωνήσει προφορικά κάποια πράγματα για μια καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, δεν προχώρησε αυτή η επαφή. Επειδή κάπου διάβασα ότι η συμφωνία αυτή δε προχώρησε λόγω δικών μου οικονομικών απαιτήσεων, η αλήθεια είναι ότι δεν πραγματοποιείται λόγω απόφασης κάποιου άλλου» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «Survivor All Star», o Ντάνος είπε: «To κόνσεπτ του φετινού Survivor είναι λίγο διαφορετικό. Νομίζω πως θέλει φρεσκάρισμα. Είχαμε συζητήσει δυο φορές τηλεφωνικά και μια δια ζώσης με την παραγωγή του Survivor για να αναλάβω την παρουσίαση, αλλά δεν προχώρησε. Η επιλογή του Γιώργου Λιανού νομίζω πως ήταν πολύ σωστή.

Δεν έχουμε μιλήσει για να συμμετέχω στο All Star Survivor. Δεν έχω καμία επαφή. Aν ερχόταν μια πρόταση για να μπω στο All Star ως παίκτης, θα έπρεπε να ζυγίσω προσωπικά πολλά πράγματα. Πρώτο και κύριο είναι αν θέλω να ξαναγυρίσω σε αυτό το πρότζεκτ. Είναι γρήγορα χρήματα και οι εποχές δύσκολες, αλλά από όσο με ξέρω, δεν το βάζω στα τρία σημαντικά της ζωής μου. Δε μπορώ να σκεφτώ το πρότζεκτ Survivor, αν το 70% δεν ξεκινά από το αγωνιστικό. Το ίδιο ισχύει και για το αν δεχόμουν πρόταση για την παρουσίαση του All Star».