Όσα είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους “Δύο Ξένους”

Όσα είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους "Δύο Ξένους"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Γιάννης Μποστάντζογλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, την συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή στους «Δυο Ξένους», το κόψιμο της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις», τις προτάσεις γάμου στη Δήμητρα Παπαδήμα και την περιπέτεια υγείας του.

«Δεν είχα προτάσεις για την τηλεόραση αλλά και αυτές που ήρθαν δεν μ’ ενδιέφεραν. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει. Βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δεν μπορώ να παίζω μέχρι να φτάσω 280 χρονών. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση 40 χρόνων που κάνουν τους ογδοντάρηδες», είπε ο Γιάννης Μποστάντζογλου για την τηλεοπτική του παρουσία.

«Είχα πολύ καλή συνεργασία στους ”Δυο ξένους” με όλους. Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πολύ. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές. Στο ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε», περιέγραψε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ενώ στην συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία που είχε με την Δέσποινα Βανδή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στους ”Δύο Ξένους”. Η Δέσποινα στα γυρίσματα, ήταν απλή φιλική και επαγγελματίας. Καθόλου βεντέτα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους ”Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη” ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου. Ξέρει πάντα πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα» τόνισε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό, λέγοντας: «Ένας οδηγός περιπολικού είχε το ίδιο όνομα με εμένα στους στάβλους, ”Μπατσινίλας”. Μου λέει ”σταμάτα ρε μάγκα πιο εδώ”. Λέω θα φάω κλήση ενώ ήθελε να μου μιλήσει για το ρόλο».