Όσα είπε ο Φάνης Μουρατίδης για το 2ο κύκλο του “Maestro” και τον Άγγλο τουρίστα που τον αναγνώρισε στον δρόμο

Όσα είπε ο Φάνης Μουρατίδης για το 2ο κύκλο του "Maestro" και τον Άγγλο τουρίστα που τον αναγνώρισε στον δρόμο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», βρέθηκε ο Φάνης Μουρατίδης.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το Maestro και αποκάλυψε πότε θα δούμε τον δεύτερο κύκλο, αλλά και την αντίδραση που είχε όταν Άγγλος τουρίστας τον αναγνώρισε στον δρόμο.

«Έχει έρθει η αδελφή μου από τη Θεσσαλονίκη και έχω βγει εγώ απ’ το σπίτι με μία σακούλα, κάθομαι δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών και περιμένω την αδελφή μου. Έχω φάει και μία μπανάνα. Εκεί που κάθομαι δίπλα στον κάδο, σκάει ένα βανάκι και βγαίνουν κάτι Άγγλοι να πετάξουν σκουπίδια.

Και την ώρα που πετάνε τα σκουπίδια, με κοιτάζει ένας Άγγλος και μου κάνει: “Oh, no!”. Εγώ είμαι εκεί με τη σακούλα, δεν κατάλαβα στην αρχή. Μου λέει μετά: “Oh, my god, Maestro In Blue!”. Και λέω: ωχ, τώρα τι να κάνω; Με πέτυχε και δίπλα στον κάδο. Έπρεπε να κάνω τον σημαντικό και δεν το ‘χα. Ήθελα να δείξω ότι έχουμε κι εμείς ένα παράστημα», είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Όσον αφορά τον νέο κύκλο του Maestro, ο ηθοποιός ανέφερε: «Θα βγει τον Απρίλιο περίπου γιατί το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να κάνουμε γυρίσματα στο νησί, δεν είχαμε που να μείνουμε, οπότε πήγαμε πίσω».