Όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς για την κόντρα Γαρμπή-Δημητρίου και την αποχώρηση από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς για την κόντρα Γαρμπή-Δημητρίου και την αποχώρηση από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του με την Ήβη Αδάμου.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη διαμάχη του με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο Μαζωνάκη με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε μεταξύ μας γελοία εξώδικα και αγωγές από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο.

Εγωισμός από εκεί, εγωισμός από εδώ… Νομίζω θα σταματήσει κάποια στιγμή, γιατί από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να το λύσουμε εξωδικαστικά. Αυτό που έφταιξε ήταν ότι δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ενώ σχετικέ με την πρόσφατη λεκτική αντιπαράθεση της Άντζελας Δημητρίου με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή στο J2US, ο Διονύσης Σχοινάς σχολίασε:

«Δεν ήταν έντονη αντιπαράθεση. Γνωρίζονται πολλά χρόνια. Ήταν και συνυφάδες. Η αδελφή της Καίτης και ο αδελφός της Άντζελας ήταν παντρεμένοι. Όλα καλά, δεν τα βρήκαν. Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν».