Όσα είπε ο Διονύσης Ατζαράκης για τη viral συνέντευξη με τη Χαρούλα Αλεξίου και τους “Πέδες”

Όσα είπε ο Διονύσης Ατζαράκης για τη viral συνέντευξη με τη Χαρούλα Αλεξίου και τους "Πέδες"

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ο κωμικός μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν είναι καλός στο να σχολιάζει σε ένα πάνελ και πως στην τηλεόραση οι άνθρωποι του διαδικτύου δεν μπορούν να κάνουν αυτά για τα οποία τους αγάπησε ο κόσμος.

Παράλληλα, ο Διονύσης Ατζαράκης αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συνάντησής του με τη Χαρούλα Αλεξίου στο Youtube.

«Είχε έρθει η Χάρις να με δει. Ήρθε στα καμαρίνια ενθουσιασμένη να μου πει τι ωραίο ήταν αυτό που είδανε, την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο γιος της, ο Μάνος Θεοφίλου και μου λέει: “Να σου πω, γενικά επειδή ετοιμάζει δίσκο η μητέρα μου, αυτά τα reworks που έβγαλε τώρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι παρέα με αφορμή τον δίσκο αυτό;”

Κοίτα, του λέω, το μόνο που θα έβλεπα ήταν να ερχόταν η μητέρα σου να κάναμε μια συνέντευξη μαζί, αλλά να ήταν με σενάριο κανονικά, να σας στείλω εγώ πώς το φαντάζομαι, να μου πείτε ok. Τους το έστειλα και όχι απλώς ήταν εντάξει, ενθουσιάστηκαν μου είπαν: Βάλε κι άλλο. Είναι σαφές πως ήταν σενάριο», ανέφερε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ενώ γα την πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση, ο Διονύσης Ατζαράκης είπε: «Ήταν μία συνειδητή απόφαση ότι θα σατιρίζω μέσα από τη δουλειά μου. Ήταν μία προσωπική ανάγκη, το βρίσκω ενδιαφέρον και με ιντριγκάρει. Δεν έχω στόχο να δώσω γροθιά στο στομάχι, βασική μου προτεραιότητα είναι να είναι αστείο ένα βίντεο. Δεν θέλω απλώς να κουνάω το δάχτυλο. Προσπαθώ να μην ξεχνάω ότι η βασική μου δουλειά είναι το να είμαι κωμικός και να προσφέρω γέλιο στον κόσμο. Θα σατιρίσω κάτι μόνο αν μου βγαίνει αβίαστα. Υπήρχε μία εκπομπή στον Alpha, μεσημεριανή, που λεγόταν ΠΕΔΕΣ. Ήμουν εκεί απλώς χωρίς μούσια και με κοντά μαλλιά, μία πρώιμη εκδοχή μου. Κάναμε ό,τι κάνουν όλες οι μεσημεριανές εκπομπές. Ήμουν με την Τσολάκη, τον Λαγούτη, την Κουρτίδου και τον Ζησάκη. Σχολιάζαμε την επικαιρότητα και το κάναμε με καμάρι. Ήταν ένας τρόπος να μπω στην τηλεόραση, δεν το μετανιώνω καθόλου, επουδενί».