Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη φωτογραφία που του έστειλε η Μαίρη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη φωτογραφία που του έστειλε η Μαίρη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς έφεραν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, το χαρμόσυνο γεγονός το σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή της μαζί με τους συνεργάτες της.

«Η καλή μου η φίλη η Μαίρη..γεννήσαμε. Σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι και η νονά του παιδιού. Μου έστειλε και φωτογραφία που προφανώς δεν μπορώ να σας τη δείξω.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη. Μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία. Είναι αγκαλιά και οι τρεις για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Η Μαίρη πηγαίνει όπως την πάει η ζωή, δεν είχε ποτέ το άγχος. Τώρα από τη στιγμή που ήρθε, με τον Ίαν είναι ήρεμη και ευτυχισμένη…», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Να τους ζήσει! Με το καλό, να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και χαρούμενοι και οι τρεις τους», είπε η Ελένη από την πλευρά της.