Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής για το Σασμό, τα παιδιά του και τη σχέση του με τα social media

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής για το Σασμό, τα παιδιά του και τη σχέση του με τα social media

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό, για την οικογένειά του, για την σχέση του με τα social media αλλά και για το Λόγω Τιμής.

«Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του Σασμού φέτος. Εμείς είμαστε μία γενιά πολύ τυχερή. Η επιτυχία ήρθε πάρα πολύ γρήγορα, η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ έντονη. Στο Λόγω Τιμής εμείς μόλις είχαμε ξεκινήσει και είχαμε ζήσει πράγματα πολύ μεγαλύτερα κάποιες φορές από αυτό που ζούμε τώρα. Είχαμε ζήσει μεγάλο κυνηγητό. Ήταν πολύ ωραία, ήμασταν μία μεγάλη παρέα και όλο αυτό ήταν κομμάτι της διασκέδασης που ζούσαμε», είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Όσο για την οικογένεια του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Μέχρι τώρα περνάμε τις διακοπές μαζί. Δεν είναι εύκολο να με ακολουθήσουν σε μια περιοδεία, σε κάποια γυρίσματα μπορεί να έρθουν για λίγο. Η κόρη μου δεν νομίζω να θέλει να ακολουθήσει τη σκηνοθεσία. Εγώ θα ήθελα γιατί το βλέπω σε αυτήν. Έχει μια δική της πολύ προσωπική ματιά, δεν έχει επηρεαστεί από αυτά που έχω εγώ αλλά μπορεί να σταθεί απέναντι από αυτά που λέω εγώ με άποψη. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, σταμάτησα να δουλεύω για σχεδόν ενάμιση χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά. Τα διάβαζα τα παιδιά εγώ, μου άρεσε».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε και για την σχέση του με τα social media, λέγοντας: «Δεν μου αρέσουν καθόλου, γι’ αυτό και απέχω. Αρχικά, είμαι πολύ μεγάλος για αυτά. Πιστεύω ότι χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο για να γίνει σωστά και καταναλώνει πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του χρόνου και του αισθήματός σου. Και καλά πράγματα να σου γράφουν είναι μία εξάρτηση που επί της ουσίας είναι αέρας. Γιατί θα έπρεπε να υπερασπιστείς την κάθε στιγμή σου; Επίσης, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν λόγο για σένα και αυτό αποκτά μία σχέση εξάρτησης και με το καλό και με το κακό. Θεωρώ ότι το ίντερνετ και τα social media είναι ένα πολύ σπουδαίο εργαλείο, που ο άνθρωπος δε μπορεί εύκολα να χειριστεί σε αυτό το επίπεδο».