Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής για το λόγο που άλλαξε το επίθετο του και την ομοιότητα με τον Γιάννη Κότσιρα

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής για το λόγο που άλλαξε το επίθετο του και την ομοιότητα με τον Γιάννη Κότσιρα

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του, αλλά σχολίασε και την ομοιότητα με τον Γιάννη Κότσιρα.

«Το Αλεξανδρής είναι το όνομα της μάνας μου. Όταν αποφάσισα να μπω στην υποκριτική, επειδή μεγάλωσα πολύ σημαντικά χρόνια με τον παππού και την γιαγιά μου, άλλαξα το επίθετο ως τιμή σε εκείνους.

Είχα μια πολύ έντονη σχέση μαζί τους και αργότερα συνειδητοποίησα ότι πολλά από αυτά που κάνω σαν ηθοποιός πάνω στην σκηνή έχουν ξεκινήσει από αυτούς τους δύο, επηρεαζόμαστε από τις ιστορίες που μας λένε, τη χροιά της φωνής τους, τον χαρακτήρα τους» είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ενώ όσον αφορά την ομοιότητα με τον Γιάννη Κότσιρα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής ανέφερε: «Πολύς κόσμος με μπέρδευε με τον Γιάννη Κότσιρα, με έβλεπαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν ως Γιάννη. Μια περίοδο κάναμε γυρίσματα για τον Δούρειο Ίππο στη Θεσσαλονίκη.

Στο τέλος του γυρίσματος έρχεται μια κυρία να υπογράψω αυτόγραφο και μου λέει ακούω τα τραγούδια σας. Εγώ όμως δεν το είχα καταλάβει μέχρι που υπογράφω, βλέπει το όνομα μου και μου λέει “τι γράψατε εδώ; λέω το όνομά μου, Δημήτρης Αλεξανδρής, μου λέει δεν είστε ο Κότσιρας;”».