Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την ηλικία του, την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την ηλικία του, την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας”, βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και στον πρόσφατο χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

«Είμαι 56 ετών και έχω να πω ότι το γήρας είναι δύσκολο πράγμα. Βλέπεις τον οργανισμό σου να μην τα καταφέρνει τόσο καλά, βλέπεις τις δυνάμεις σου να σε αφήνουν, τα μαλλιά σου να φεύγουν, βλέπεις αρρώστιες να έρχονται και το χειρότερο από όλα, να βλέπεις φίλους και συγγενείς να φεύγουν.

Όλα αυτά δεν είναι όμορφα πράγματα, παγώνει η ψυχή σου και αρχίζεις να φοβάσαι, πας προς το τέλος. Είχα αρχίσει να τα σκέφτομαι από πολύ νωρίς όλα αυτά, γιατί είχα αρκετά προβλήματα υγείας», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος είπε: «Στα προσωπικά έχω περάσει αρκετές δυσκολίες αλλά σε γενικές γραμμές τα έχω πάει καλά. Η ύπαρξη της κόρης μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μου έδωσε μεγάλη χαρά».

«Στις σχέσεις μου ζητούσα ειλικρίνεια και αγάπη. Όσο μεγαλώνεις είναι λογικό να αναζητάς την συντροφικότητα όσο είσαι πιο μικρός. Παρόλα αυτά, ενώ το θες περισσότερο είναι και πιο δύσκολο γιατί μεγαλώνοντας παραξενεύεις. Οι σχέσεις θέλουν μαεστρία, θέλουν δουλειά και να δουλεύει και το μυαλό όχι μόνο το συναίσθημα», πρόσθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ενώ σχετικά με τον πρόσφατο χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε: «Η πρόσφατη σχέση μου έχει τελειώσει. Συγκατοικούσαμε. Κάποια στιγμή θα ήθελα να έρθει κάτι πιο μόνιμο στη ζωή μου. Δεν μπορεί να μείνει κανείς μόνος του σε αυτή την ηλικία».