Όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας για το θάνατο του πατέρα του, τις κόρες του και το Euro 2004

Όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας για το θάνατο του πατέρα του, τις κόρες του και το Euro 2004

Μία σπάνια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις στιγμές του Euro 2004, την οικογένειά του, τον θάνατο του πατέρα του και τη στιγμή που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια.

«Το γκολ απέναντι στην Εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2004 είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Το σημαντικότερο γκολ που έχω πετύχει στη ζωή μου, στην Πορτογαλία το 2004. Νιώθω ευλογημένος σε αυτό το κομμάτι. Το καλοκαίρι εκείνο άλλαξε όλη μου τη ζωή. Ήταν το όνειρό μου να πετύχω ένα γκολ με την Εθνική.

Συναντώ ανθρώπους και συγκεκριμένα γυναίκες, οι οποίες τη στιγμή που πέτυχα το γκολ, έσπασαν τα νερά και έπρεπε να πάνε να γεννήσουν. Δύο κοπέλες γέννησαν στο αμάξι, επειδή γινόταν χαμός στον δρόμο. Η μία έβγαλε το κοριτσάκι της Αγγελική» ανέφερε ο Άγγελος Χαριστέας και εξομολογήθηκε ότι είχε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού εκείνη την εποχή, όπως… προτάσεις γάμου σε πλακάτ.

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ο Άγγελος Χαριστέας αποκάλυψε: «Ήμουν στη Σαουδική Αραβία, έπαιζα το τελευταίο μου παιχνίδι, κοίταξα το ρολόι στο ’75 και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν. Μου ήρθε έτσι γιατί σκέφτηκα ότι ήμουν γεμάτος και δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Στα 15 τελευταία λεπτά έτρεχα σαν μικρό παιδάκι σε αλάνα».

Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον θάνατο του πατέρα του, αλλά και τις δύο κόρες του, ηλικίας 12 και 7 ετών, λέγοντας: «Η δυσκολότερη στιγμή ήταν για μένα η απώλεια του πατέρα μου γιατί του είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Είχαμε πει τα πάντα και γι’ αυτό όταν έφυγε, δεν είχα να προσθέσω κάτι. Οι κόρες μου ασχολούνται με τον αθλητισμό, η μεγάλη ξεκίνησε στο βόλεϊ και η μικρή είναι στον στίβο».