Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την περιπέτεια με την υγεία του

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την περιπέτεια με την υγεία του

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής που βρέθηκε στη θέση του, ευχαρίστησε τους γιατρούς του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο κι αν πολλές φορές ερίζουμε, αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα. Μια μάχη που στον κύριο Πλουμίδη, τον γιατρό-καθηγητή του Υγεία οφείλω πολλά για τη ζωή μου την ίδια. Ιδιαίτερα είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για τον γλυκό, καθημερινό τρυφερό, συντροφικό του λόγο να βρίσκομαι εκεί και να με ενισχύει και να μου βάζει και μέτρο πολλές φορές. Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν δίπλα μου, αγόγγυστα και είναι σπουδαίο πράγμα. Έχουμε δύο μέρες που είμαστε σπίτι και συμβαίνει το ίδιο. Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και να μου λέει πήρε ο τάδε.

Είναι τέτοιο ποτάμι που απέναντι σε αυτό το ποτάμι, αγάπη, συνέπεια και όσο κάνω αυτή τη δουλειά θα την κάνω σαν ο πραγματικός μου εαυτός. Μόνο άνθρωποι που δέχονται τέτοια αγάπη αξίζουν να δώσουν μια μάχη παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.