Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ενώ ο παρουσιαστής ανανεωμένος και με ενέργεια ξεκίνησε δίνοντας συμβουλές στην Κατερίνα Καινούργιου για τα προσωπικά της.

«Από τότε που έφυγες μου πήγαν όλα στραβά. Είσαι το γούρι μου», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνος της απάντησε: «Θα τα διορθώσουμε όλα. Έχω μερικές αντιρρήσεις στην συμπεριφορά σου όσον αφορά στα προσωπικά. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική και όχι να μαθαίνω αυτά που γράφεις. Έχεις μια θλίψη, ένα ικετευτικό. Είσαι χαρά Θεού, είσαι μοναδική, επιτυχημένη, έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι. Ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα; Άλλοι πρέπει να κλαίνε, άλλος πρέπει να λέει “τι έκανα ο κερατάς”».

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας:

«Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει νοσοκομείο κατευθείαν. Μετά, περιπέτεια τρεις μήνες. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη συψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα».