Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την απόλυσή της μετά τον χαμό του αδελφού της

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την απόλυσή της μετά τον χαμό του αδελφού της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της από τον Alpha εξαιτίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, υπογραμμίζοντας πως η απόλυση αυτή ήρθε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού της.

Αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε «αν εκείνη δεν με έδιωξε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο;».

«Ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου και μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόνη της. Μετά από δυο βδομάδες η εκπομπή έχει επιτυχία αλλά δεν έχει αυτή που κανείς μπορεί να φαντάζονταν. Πάνω στο μήνα μου λένε πως δεν κάνει 19 και 20%. Και γυρίζω και λέω να είμαστε έτοιμοι και για 7%. Και εγώ όταν βγήκα μπροστά από το 2% ξεκίνησα. Χρεώθηκα την αδυναμία η εκπομπή με το που βγήκε να κάνει 20%. Έκανε 15%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7%, 8%. Με απέλυσαν λοιπόν. Δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Αυτά τα έχω με ντοκουμέντα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Αντέχει η τηλεόραση να τις ακούσει;

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ενώ όταν η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκείνη απάντησε: «Καλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που δυο βδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολιάζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, ενδεχομένως στο παρελθόν έκανε κάποια ντιβιλίκια, που ήταν κομμάτια της νεανικότητάς της. Θέλω να πιστεύω πως τα παθήματα της έχουν γίνει μαθήματα. Να ξέρει πως εγώ την αγαπώ και ακόμη περιμένω ένα συγγνώμη».