Όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη για τον γιο της και τις σκέψεις υιοθεσίας

Όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη για τον γιο της και τις σκέψεις υιοθεσίας

Συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες και την Τζένη Θεωνά, παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα αλλά και τις αλλαγές στη ζωή της.

«Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως θυμάμαι τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας», ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη για τα πρώτα χρόνια με το γιο της.

«Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι και εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι γιατί έλειπα από εκεί απ’ όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας και όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω», εξομολογήθηκε η Βαλέρια Κουρούπη για τον γιο που απέκτησε με τον Νίκο Ξύδη.

Μάλιστα, η Βαλέρια Κουρούπη δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί: «Μεγαλώνω πολύ πια, το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω πίσω σε όλα αυτά, δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία αλλά το μετά, όταν ξεκινά το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου».