Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της Χρουσαλά στο Κάϊρο και ο λόγος που δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με το Θέμη Σοφό

stam_tsimtsili_70594994_485160335413728_5286700844686182088_n-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, η Μαριέττα Χρουσαλά γιόρτασε τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι στην Αίγυπτο.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που ταξίδεψαν από την Ελλάδα στο Κάϊρο για το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε η παρουσιάστρια αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ανάμεσα τους η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, το μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου η κουμπάρα της και τραγουδίστρια Καλομοίρα αλλά και η ενδυματολόγος Νικόλ Παναγιώτου κατέφθασαν στο Κάϊρο.

Ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της “Happy Day”, αναφέρθηκε στο ταξίδι της στην Αίγυπτο και αποκάλυψε τον λόγο που δε δημοσίευσε στα social media καμία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Θέλω να πω γιατί είδαμε κάτι φωτογραφίες από το Κάιρο και επειδή έχουν γραφτεί πολλά και κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έγινε. Με αφορμή τα γενέθλια της Μαριέττας είχαμε δεχθεί εδώ και πολλούς μήνες μια πρόσκληση όσοι θέλαμε να συμμετέχουμε και να ταξιδέψουμε μέχρι εκεί και να είναι μια αφορμή να κάνουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ επειδή δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα εκεί.

Γιορτάσαμε και τη Μαριέττα εννοείται. Ήταν παιδιά σα πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι! Πήγα με τον άντρα μου αλλά ο άντρας μου δεν θέλει καθόλου το Instagram, τα social media και τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες με τον άντρα μου είναι μόνο στο κινητό μου. Ήταν πολύ ωραία, ήταν σαν πενταήμερη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευχαρίστησε δημόσια τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέων Πατίτσα.