Όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη μάχη με την υπερακουσία, τον κορονοϊό και το κόψιμο των μαλλιών της

Όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη μάχη με την υπερακουσία, τον κορονοϊό και το κόψιμο των μαλλιών της

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε πως βίωσε τον κορονοϊό και πώς αυτό επηρέασε τα μαλλιά της αλλά και την «υπερακουσία» που έπαθε και πώς την ξεπέρασε.

«Νόσησα με κορονοϊό την ημέρα που έκανα το εμβόλιο, το πέρασα αρκετά δύσκολα και προς το τέλος των δέκα ημερών τα μαλλιά μου άρχισαν να αντιδρούν πολύ άσχημα, σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και αναγκάστηκα να τα κόψω γιατί ήταν άσχημα. Δεν έπεσαν γιατί διάβασα διαφορά δημοσιεύματα» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχετικά με τον κορονοϊό και τα μαλλιά της, προσθέτοντας:

«Την υπερακουσία την έπαθα όταν έκανα μία πλύση με φυσιολογικό ορό στη μύτη και την τραυμάτισα, έσπασα μία μεμβράνη στο τύμπανο, χάνεις την ισορροπία σου δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά , έχεις μία ευαισθησία στους ήχους.. άκουγα την φωνή μου δέκα φορές πάνω στο κεφάλι μου, ζορίστηκα πάρα πολύ.. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι μπορεί να σου μείνει αυτό για πάντα. Όταν σταμάτησα να γκρινιάζω και είχα αρχίσει να το δέχομαι υποχώρησε. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία».