Όσα είπε η Ορθούλα Παπαδάκου για τον θάνατο του ανιψιού της και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Όσα είπε η Ορθούλα Παπαδάκου για τον θάνατο του ανιψιού της και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η πρώην καλαθοσφαιρίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για την απώλεια του 27χρονου ανιψιού της, αλλά και για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία. Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή. Όλοι έχουμε προδοθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στα 52 μου είμαι πιο ώριμη και έχω επιλέξει τους ανθρώπους που θέλω γύρω μου. Το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα. Είναι ένα δώρο από τη μαμά μου», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου και συνέχισε:

«Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του. Ήμουν πάντα δυναμική. Είμαι πιο πολύ ξεροκέφαλη και είμαι ευθύς, που μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους».

Ενώ σχετικά με τη συμμετοχή της στο Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε: «Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».

Μάλιστα, η Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε και στη μεγάλη απώλεια που βίωσε, όταν έχασε τον ανιψιό της: «Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες».