Όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο γάμου και η απάντηση για τρίτο παιδί

Ντορέττα-Παπαδημητρίου.png

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός με αφορμή τα ρεπορτάζ που θέλουν την ηθοποιό να διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, δεν παρέλειψε να της κάνει ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, χωρίς να αναφερθεί ωστόσο στο όνομα του γνωστού ηθοποιού.

«Μέχρι πριν 3-4 χρόνια θα έλεγα με σθένος “ναι” σε τρίτο παιδί. Και τώρα δεν θα πω “αποκλείεται”. Δεν ξέρω αν είναι γραμμένο να κάνω άλλο παιδί. Δεν αποκλείω τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις, θα δούμε. Ο γάμος δεν είναι κάτι που εγώ θα ήθελα οπωσδήποτε να κάνω, αλλά θα μπορούσα να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία. Έχω χωρίσει από τον Κώστα Πηλαδάκη 15 χρόνια», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ενώ στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε για την προσωπική της ζωή: «Δεκαπέντε χρόνια, επισήμως για την προσωπική σου ζωή δεν ξέρουμε τίποτα. Γράφονται διάφορα, και τώρα κάτι γράφεται δεν θα ασχοληθώ εγώ με αυτό. Αφού δεν θες εσύ να πεις κάτι, τι να σου πω εγώ, ότι τα έχει με τον… ή δεν τα έχεις».

Επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε τη στάση που κρατά σχετικά με τη δημοσιότητα της προσωπικής της ζωής και τους γιους της: «Τα παιδιά μου έχουν γνωρίσει σχέση μου μόνο μία φορά. Ήταν πολύ ξεκάθαρο και τους είχα εξηγήσει ποια είναι η συνθήκη. Επειδή ήταν αρκετά μεγάλα το πήραν καλά».

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε: «Στα χρόνια που είμαι ελεύθερη έχω βιώσει μεγάλο έρωτα δύο φορές».