Όσα είπε η Ντίνα Μιχαηλίδου για τους δύο γάμους που δεν έγιναν και το λόγο που δεν κατάφερε να παίξει στον “Σασμό”

Όσα είπε η Ντίνα Μιχαηλίδου για τους δύο γάμους που δεν έγιναν και το λόγο που δεν κατάφερε να παίξει στον "Σασμό"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τελικά δεν την είδαμε στον «Σασμό».

«Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα γιατί είχα πάντα το θέατρο και έπρεπε να δουλεύω εκεί. Πριν τους Παγιδευμένους είχα πρόταση από τον Σασμό, αλλά δυστυχώς με πρόλαβε ο κορονοϊός. Κόλλησα κορονοϊό αλλά δεν πρόλαβα να πάω. Θα έκανα την κολλητή φίλη της Μαρίας Πρωτόπαππα στα Γιάννενα» είπε η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Ενώ μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τις δύο φορές που έφτασε κοντά στον γάμο, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν πέτυχε δυο φορές που προσπαθήσαμε. Συνήθως τι δεν πάει καλά; Όταν δεν συμφωνείς με τον άλλον ακριβώς… Εμένα η δουλειά μου είναι και λίγο περίεργη. Δε μπορεί να το αντέξει ο άλλος. Δεν ήταν του καλλιτεχνικού χώρου οι σύντροφοι. Όταν η γυναίκα λείπει από το σπίτι το βράδυ ενοχλείται κάποιος και με το δίκιο του. Συμβαίνει. Είναι και θέμα τύχης».

«Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως. Από το 2010 και μετά που ήταν η τελευταία παρουσία μου στην τηλεόραση, στο “Νησί”, για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους χάθηκα από τον χώρο, δεν ήμουν καθόλου. Έκανα ελάχιστα πράγματα και κράτησαν και πάρα πολύ λίγο», τόνισε η Ντίνα Μιχαηλίδου.