Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τον έρωτα στη ζωή της, την κριτική και τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τον έρωτα στη ζωή της, την κριτική και τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της αλλά και στο πως διαχειρίζεται την κριτική.

«Δεν έχω σταματήσει ποτέ από την τηλεόραση. Έχω την εντύπωση ότι αν κάνω αυτή τη στιγμή ένα διάλειμμα μετά δεν θα γυρίσω», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Όσον αφορά, τον πατέρα της, εξομολογήθηκε: «Έχω αρκετές συμβουλές από τον πατέρα μου. Η πιο βασική που με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και θέλω να την επαναλαμβάνω είναι όταν μου είπε “Δεν με πειράζει αν θα γίνεις μια καλή παρουσιάστρια, ή καλή δημοσιογράφος ή καλή στιχουργός, καλός άνθρωπος γίνε, τα άλλα δεν με πολυνοιάζουν”. Έχουμε υποτιμήσει την καλοσύνη. Όσο περνάει ο καιρός γεμίζουμε τοξικούς ανθρώπους και στον χώρο μας και γενικά παντού. Ο κόσμος είναι μέσα στον θυμό».

Ακόμη, η Ναταλία Γερμανού για τις κριτικές και τα σχόλια στα social media δήλωσε: «Υπολογίζω τις κριτικές και τα σχόλια. Μετά από πολύ καιρό και πολύ κόπο, έχω μάθει να τα φιλτράρω. Δεν τα βάζω όλα σε ένα καλάθι. Θα σεβαστώ την κριτική αν είναι καλή ή κακή ενός τηλεκριτικού. Τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, εγώ είμαι πολύ ενεργή και στο Twitter και στο Instagram. Θα διαβάσω με πολλή προσοχή αυτόν που θα μου επισημάνει τι δεν γουστάρει σε μένα, τι παρατήρηση θέλει να μου κάνει. Ας μου γράψει είσαι φάουλ εδώ ή μου την έσπασες σήμερα. Όλα τα υπόλοιπα, τα λεγόμενα hate speech και τα οποία εμπεριέχουν τα πατσαβούρα, σάπιο και μωρή και μέσα βάζουν age shaming, πολιτική, όλες τις αρρώστιες του κόσμου, αυτά τα προσπερνάς. Είναι για να υπάρχουν. Απλά δεν με αγγίζουν. Αυτά που δεν έχουν λόγο περνούν σαν διάφανα…».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: “Ερωτεύομαι πιο δύσκολα πια αλλά αγαπάω πιο εύκολα».