Όσα είπε η Μάρω Λύτρα για την ζωή της στον Καναδά, το νέο της τραγούδι και την επιθυμία της να επιστρέψει

Όσα είπε η Μάρω Λύτρα για την ζωή της στον Καναδά, το νέο της τραγούδι και την επιθυμία της να επιστρέψει

Η Μάρω Λύτρα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2004 μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ANT1, Fame Story 2.

Μάλιστα, μετά τη συμμετοχή της στο reality, η Μάρω Λύτρα κατάφερε να κυκλοφορήσει μερικές μεγάλες επιτυχίες, ενώ παράλληλα απασχόλησε τα ΜΜΕ για τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Μάρω Λύτρα αποφάσισε ωστόσο να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στον Καναδά και την οικογένειά της. Η ίδια σπούδασε νοσηλευτική και ξεκίνησε να εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές στο πλευρό πλαστικού χειρουργού.

Ενώ το τραγούδι ήταν ωστόσο πάντα η μεγάλη της αγάπη. Έτσι 10 χρόνια μετά, η Μάρω Λύτρα επέστρεψε με νέο τραγούδι με τίτλο Greece.

H Μάρω Λύτρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη και αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα, στο Μόντρεαλ του Καναδά. Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, αν δεχτεί μια καλή επαγγελματική πρόταση.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Ζήνα Κουτσελίνη αιφνιδίασε τη Μάρω Λύτρα, καθώς της πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα και να ξανακάνει ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη.

«Να σου πω κάτι χωρίς να μου θυμώσεις; Θα ήθελα να σε ξαναδώ πολύ μαζί με τον Καραφώτη σε ένα μουσικό ντουέτο. Έχετε ωριμάσει και οι δύο. Δεν ξέρεις καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή. Στον κύκλο που κάνουμε στη ζωή, ερχόμαστε πιο ώριμοι πια, να αγκαλιαστούμε αλλιώς. Όχι ερωτικά, συναισθηματικά. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη αιφνιδιάζοντας τη Μάρω Λύτρα, που απάντησε με χιούμορ: «Oh my God, θα είμαστε 80 χρονών με τις μαγκούρες και θα λένε Καραφώτης-Μάρω».