Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη για το χωρισμό, τις φήμες επανασύνδεσης και τις σχέσεις με τον Γιώργο Πατούλη σήμερα

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη για το χωρισμό, τις φήμες επανασύνδεσης και τις σχέσεις με τον Γιώργο Πατούλη σήμερα

Το ραντεβού της Κατερίνας Καινούργιου κάθε πρωί στις 10:00 έχει άρωμα γυναίκας καθώς οι γυναίκες συνεχίζουν να αγαπούν και να επιλέγουν ως πρωινή τους συντροφιά την εκπομπή Super Κατερίνα. Χθες, Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, η εκπομπή προσέγγισε το ενδιαφέρον επιμέρους γυναικείου κοινού με ποσοστό που άγγιξε το 19,6%.

Σήμερα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου, η Μαρίνα Πατούλη συνάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την παλιά της μαθήτρια Κατερίνα Καινούργιου και μίλησαν για όλα.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για το διαζύγιό της, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, για τη συμπαράσταση του κόσμου, για την τωρινή της σχέση με τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και για τη συμμετοχή της στο J2US.

Μοιράστηκε μαζί μας ότι με τον χωρισμό της ένιωσε ένα άδειασμα, ότι πόνεσε πάρα πολύ γιατί δεν ήταν δική της απόφαση, αλλά κατάλαβε ότι έπρεπε να στηρίξει το παιδί της. Συνεχίζει λέγοντας ότι, με τον χωρισμό της, εξαφανίστηκαν και πολλοί φίλοι της και πως ένιωσε να ματαιώνεται η ζωή της.

Παραδέχεται ότι αγαπά πολύ τον Γιώργο Πατούλη, αλλά αν της ζητούσε να ξανασμίξουν θα του έλεγε ότι τελειώσανε.

Σχολιάζει τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είπε ότι την είδε και την θαύμασε στο J2US και ότι αν τιμά το επίθετό του δεν έχει κανένα θέμα να το  κρατήσει.