Όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη για τον “Σασμός” και το σεισμό στην Κρήτη

Μαρία-Τζομπανάκη-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «Σασμό», τις πιέσεις που δέχεται για… spoilers, στην ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και στον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την Κρήτη.

Μάλιστα, η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε ότι δεν φοβάται πως θα βρει κακό την Κρήτη: «Ήμουν εκεί στον προηγούμενο σεισμό. Πιστεύω δε θα πάθει τίποτα η Κρήτη, να μη φοβούνται».

Ενώ σχετικά με τη συμμετοχή της στον «Σασμό», η ηθοποιός σημείωσε: «είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου.

Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να βγάλουν κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα. Ο κόσμος ήταν πάντα πολύ ζεστός μαζί μου. Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας.

Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα. Πολύ σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης. Που κάποια από αυτά δεν είναι σωστά. Όπως η βεντέτα».