Όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη για τον ρόλο της στο “Σασμό” και την ξεχωριστή σχέση με τη σύζυγο του Ορφέα Αυγουστίδη

Όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη για τον ρόλο της στο “Σασμό” και την ξεχωριστή σχέση με τη σύζυγο του Ορφέα Αυγουστίδη

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της “Καλλιόπης” στο “Σασμός”, τις πλαστικές επεμβάσεις και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη σύζυγο του Ορφέα Αυγουστίδη, Γεωργία Κρασσά.

«Όταν πρωτοάκουσα τον τίτλο της σειράς είπα “εδώ έχουμε κάτι που κάνει μπαμ”. Μετά έχει να κάνει με την βεντέτα, κάτι που όλους μας ιντριγκάρει, γιατί οι άνθρωποι σκοτώνονται και κυνηγούν τον θάνατο, γιατί ποτίζονται με μίσος. Εγώ και ο Ορφέας ήταν από τους τελευταίους που κλείσαμε να παίξουμε στη σειρά. Ήταν να γίνει. Ήρθα από Νέα Υόρκη για λίγο για να ξεκουραστώ από την καραντίνα εκεί και έπεσα στην καραντίνα της Ελλάδας. Ο ρόλος της Καλλιόπης δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος στο βιβλίο. Το να συμπρωταγωνιστώ με τον γιο μου είναι από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής μου, είναι καταπληκτικό», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του γιου μου μου φάνηκε πολύ οικεία. Κάτι που ήξερα, ένα υλικό που ίσως έχω και εγώ και το έχω δει στην οικογένεια μου. Ο τρόπος που ανατράφηκε η Γεωργία είναι ο τρόπος που ανάθρεψα και εγώ την οικογένεια μου. Έχει αρχές αυτό το κορίτσι. Είναι η κόρη μου τώρα. Γέννησα ένα παιδί αλλά έχω πολλά παιδιά βαφτιστήρια. Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα», εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Λένε ότι έχω κάνει διάφορες επεμβάσεις. Ας λένε ό,τι θέλουν. Δεν πειράζει. Πιστεύω ότι κάθε επάγγελμα και κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του κόκκινη γραμμή. Για μένα η κόκκινη γραμμή βρίσκεται κάπου αλλού από μια κοπέλα που είναι μοντέλο ή τραγουδίστρια. Εμείς που πρέπει να δείχνουμε κι άλλα πράγματα στους θεατές, να μιμούμαστε τη ζωή και την αλήθεια της πρέπει να είμαστε πιο κοντά, πιο συμβιβασμένοι με τον χρόνο. Ο χρόνος είναι φίλος γιατί βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει, έκανε παιδί, έγινα γιαγιά. Θέλω να πάω 90 χρονών, θέλω να ζήσω», ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Ο Ορφέας με τον σύζυγό μου αγαπήθηκαν και αλληλοεκτιμήθηκαν. Αν δεν γινόταν αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ο γάμος. Δεν θα επέλεγα κάποιον που είναι μακριά από τη δική μας εσωτερική ενσυναίσθηση της αγάπης», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.